• Telefon: (060) 7066 603
  • E-mail: office@bscentar.com
  • Radno vreme: 08:00-18:00

Kuhinja po meri za stan u Sindjelićevoj

Stan u Sinđelićevoj ulici

DatumMart 2016
LokacijaBeograd
KlijentPrivatno lice
UslugaKuhinje po meri

 

Vaša kuhinja je jedna od prostorija u kojoj ćete provoditi najviše vremena, i zašto onda ne učinite da taj prostor izgleda upravo onako kako ga vi zamišljate? Takođe, ako želite da što bolje i kvalitetnije iskoristite prostor koji je namenjen za kuhinju, kuhinje po meri su najbolje rešenje i za taj problem. Kuhinje po meri su modernije i estetski daleko superiornije od običnih fabričkih kuhinja. One se savršeno se uklapaju u ceo prostor, a formom i linijama doprinose funkcionalnosti koja je neophodna u savremenom načinu života.

Vrhunski kvalitet kao imperativ

Projekat u Sinđelićevoj ulici u Beogradu smo dobili od našeg dugogodišnjeg saradnika, arhitekte, koji je planirao da od stana koji se nalazi u blizini centra napravi stan za izdavanje. Materijalizacija je bila kombinacija furniranog i bojenog medijapana što baš i nije uobičajeno za stanove koji se izdaju. To je, naravno, znak da nije želeo da štedi u ovoj prilici što je rezultiralo vrhunskim kvalitetom.

Kao što se može uočiti na slikama, projekat je vrlo sveden. Izbor furnira hrasta je prostoru dao značajnu dozu otmenosti i luksuza, a ubacivanjem crne boje i razbijanje belim bojenim medijapanom dobijen je izgled modernog enterijera.

Funkcionalnost i individualnost

Jedna od najvećih prednosti kuhinja po meri je u tome što se lako prilagođavaju svakoj veličini namenjene prostorije zavisno od potreba klijenata, pa ih to čini znatno fleksibilnijim od običnih gotovih kuhinja. Možete ih ugraditi u svaku širinu, dužinu i visinu kako bi u potpunosti iskoristili i poboljšali vaš životni prostor. Kuhinjski elementi se prave po dimenzijama određenog prostora i tako ne ostavljaju nikakvu mogućnost da neki deo prostora ostane prazan i neiskorišćen. Na taj način, sa kuhinjom po meri, svaki deo prostora možete iskoristiti na razne maštovite načine kako biste pružili još bolji estetski dojam vašoj kuhinji. Ako ste se, pak, odlučili za kuhinju po meri, ali nemate jasnu ideju o tome kako želite da izgleda, BS Centar vam, osim projektovanja, nudi i stručno konsultovanje kako biste napravili pravi izbor pri pravljenju kuhinje.

 

Sviđa vam se projekat? Zapratite nas na Facebook-u za ostale projekte iz našeg portfolia za uredjenje stana, dizajn enterijera, kuhinje po meri i nameštaj po meri.

 

Share: