• Telefon: (060) 7066 603
  • E-mail: office@bscentar.com
  • Radno vreme: 08:00-18:00

Izrada kuhinje po meri u privatnom stanu

kuhinje po meri bs centar
kuhinje po meri bs centar 2
kuhinje po meri bs centar 3
kuhinje po meri bs centar 4
kuhinje po meri bs centar 5
kuhinje po meri bs centar 6
kuhinje po meri bs centar 7

Da li vam se sviđa ovaj projekat kuhinje po meri? Podelite sa nama svoje impresije o ovom projektu, svaki vaš komentar nam je dragocen.

 

 

Kuhinja po meri

DatumMart 2016
LokacijaBeograd
KlijentPrivatno lice
UslugaKuhinje po meri

 

Imperativ modernog stanovanja

Kuhinje po meri su moderne, dobro organizovane i estetski prijemčive. Savršeno se uklapaju u ceo prostor, a formom i linijama doprinose funkcionalnosti koju moderan način života zahteva. Ukoliko želite da što bolje iskoristite prostor koji je namenjen za kuhinju, ali i novac koji ste planirali da uložite, onda su najbolje rešenje za vas kuhinje po meri.

Odlučite se za kuhinje po meri u standardnim, nešto ekonomičnijim varijantama ili za ekskluzivno rešenje, sve u skladu sa vašim potrebama i budžetom. Osim projektovanja, BS Centar vam nudi i stručno konsultovanje kako biste napravili pravi izbor pri pravljenju kuhinje. Tu opciju je iskoristio i naš klijent iz Beograda čiji vam projekat kuhinje po meri predstavljamo.

Harmonija je u detaljima

Zahtev klijenta je bila kuhinja po meri jednostavnih linija i boja. Izbor materijala je pao na farbani medijapan bele boje sa završnom obradom u sjaju koji se proteže duž cele kuhinje i dodatno otvara prostor. Arhitekta je za boju stakala izabrao boju trpezarijskih stolica, što je zapravo jedina smelu boja u celokupnoj prostoriji i doprinosi razbijanju monotonije preovlađujuće bele boje.

Za ovaj projekat kuhinje po meri specifična je i upotreba HPL radne ploče što nam je dalo mogućnost da izadjemo iz standardnog gabarita radne ploče od 60cm i napravimo šank ploču dubine 90cm. Namontirani su okovi nemačkog proizvođača, klizači i šarke sa integrisanim usporivačima.

Brzina i sistematičnost

Realizacija ovog projekta trajala je 35 dana. U našoj radionici se radila priprema i farbanje materijala, kao i izrada svih elemenata za ovu kuhinju po meri. Ugovoren je transport, kao i montaža svih elemenata, a krajnjim rezultatom nije bio zadovoljan samo klijent, već i ceo naš tim angažovan na ovom projektu.

 

Sviđa vam se projekat? Zapratite nas na Facebook-u za ostale projekte iz našeg portfolia za uredjenje stana, dizajn enterijera, kuhinje po meri i nameštaj po meri.

 

Share: