• Telefon: (060) 7066 603
  • E-mail: office@bscentar.com
  • Radno vreme: 08:00-18:00

Uredjenje stana u Hadži Đerinoj

uredjenje stana bs centar 2
uredjenje stana bs centar 3
uredjenje stana bs centar 4
uredjenje stana bs centar 5
uredjenje stana bs centar 6
uredjenje stana bs centar 7
uredjenje stana bs centar 8
uredjenje stana bs centar 9
uredjenje stana bs centar 14
uredjenje stana bs centar 15
uredjenje stana bs centar 16
uredjenje stana bs centar 17
uredjenje stana bs centar 18
uredjenje stana bs centar 23
uredjenje stana bs centar 24
uredjenje stana bs centar 19
uredjenje stana bs centar 21
uredjenje stana bs centar 22

Da li vam se sviđa ovaj projekat uređenja stana? Podelite sa nama svoje impresije o ovom projektu, svaki vaš komentar nam je dragocen.

 

 

Stan u Beogradu

DatumJun 2016
LokacijaVračar, Beograd
KlijentPrivatno lice
UslugaDizajn enterijera, Uređenje stana

 

Kako nastaju najbolji enterijeri?

Najbolji enterijeri nastaju kada se sve prepusti stručnjacima. Najidealnije je kada vam se idejni projekat, radovi, dizajn rade na jednom mestu, jer je tada usklađenost potpuna i imate maksimalno usaglašene rokove, nema kašnjenja i dobijate predivno urađene enterijere, kao iz časopisa. Sistem ključ u ruke uvek daje najbolje rezultate.

Kako izgleda kada arhitekta ima potpunu slobodu, možete videti na primeru ovog stana na Vračaru. Vlasnici su uz puno poverenja potpuno prepustili rekonstrukciju prostora timu BS Centra po sistemu ključ u ruke. Arhitekta je inspiraciju za ovaj enterijer pronašao u slici Oluja, čuvenog slikara Dragana Maleševića Tapija, tako da su i boje za enterijer birane na osnovu kolorita ove umetničke slike.

Funkcionalno iskorišćen prostor

Izazov je bio prilagoditi klasičan stan sa gipsarskim lukovima i stubovima u moderan prostor ravnih linija, što je bio jedini zahtev klijenta. Vrlo težak zadatak je bio kako da se od uske, a dugačke dnevne sobe napravi funkcionalno iskorišćen prostor. Postignut je savršen balans, tako što su se napravile tri zasebne celine: radni deo, sofa u niši za popodnevnu kafu i ogromna ugaona garnitura orijentisana ka velikom televizoru.

Specifičnost ovog enterijera upotpunjena je horizontalnim šinama u plafonu iz kojih ide rasveta. Time je postignuta povezanost prostora, što je doprinelo da prevelika prostorija dobije na strukturi i celini.

Uspomene kao deo enterijera

Pored dizajna enterijera, za ovaj projekat rađen je i nameštaj po meri za celokupan stan. Raznovrsnost komada, uklapanje materijala i boja bilo je pravo zadovoljstvo, s obzirom da je tim imao potpunu slobodu u odlučivanju. Sve je urađeno po poslednjim trendovima i standardima kvaliteta. Pošto su klijenti izrazili želju da njihovi suveniri sa egzotičnih putovanja budu deo enterijera, osmišljene su gipsane police na nekoliko pozicija u stanu.

Građevinski radovi, zajedno sa izradom nameštaja po meri trajali su 45 dana. Postignut je unikatan enterijer sa izraženom personalizacijom i umetničkom inspiracijom.

 

Sviđa vam se projekat? Zapratite nas na Facebook-u za ostale projekte iz našeg portfolia za uredjenje stana, dizajn enterijera, kuhinje po meri i nameštaj po meri.

 

Share: