@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
a

Dizajn enterijera

  /  Dizajn enterijera

BS Centar je kompanija koja čija je primarna delatnost dizajn enterijera. Dizajnom enterijera u Beogradu bavimo se godinama, a prate nas i različiti projekti na svetskom tržištu.

Kako bismo klijentima obezbedili da dizajn enterijera prođe sa što manje stresa, karakteriše nas i izvođenje radova, kao i proizvodnja nameštaja po meri.

Dopustite da vam proces opremanja ili renoviranja prostora bude lepo iskustvo i radujemo se da to učinimo za Vas!

1
2
3
4
1
2
3
4
a

Stvaranje ideje

Najznačajniji deo Vašeg prostora ste Vi. Želimo da Vas upoznamo, čujemo Vaše ideje i razumemo Vaš koncept prostora. Samo tako ćemo razviti ideje koje će se pretvoriti u Vaš komfor jednog dana.

a

Projektovanje

Učinićemo sve da našu stručnost i kreativnost prilagodimo u skladu sa Vašim željama i vizijama, poštujući postizanje funkcionalnosti prostora.

a

Realizacija

Na raspolaganju su Vam naši profesionalci – moleri, keramičari, električari, vodoinstalateri, stolari... Vi ne morate da razmišljate ni o čemu osim o udobnosti.

a

Rešenje

Dizajn svih vrsta enterijera po sistemu ključ u ruke

Susret forme i funkcije

BS Centar vam nudi profesionalne usluge projektovanja i dizajniranja enterijera. Naš tim vrhunskih arhitekata daje vam idejna rešenja za dizajn enterijera koja su u potpunosti u skladu sa vašim potrebama i budžetom.

Od ideje do realizacije

Projektovanje od strane vrhunskih arhitekata

Izvođenje radova

Procena budžeta

Stručne konsultacije

Kvalitetan nameštaj po meri

a

NAMEŠTAJ PO MERI

Vaše želje i ideje pretočene u komad nameštaja

Naš nameštaj po meri nije samo nameštaj. Mi stvaramo ambijent gde su komadi nameštaja povezani sa celim prostorom. Naš nijedan proizvod nije isti, svi se rade po meri i vašoj želji. Asortiman nameštaja po meri u BS Centru obuhvata: kuhinje po meri, plakare, krevete, natkasne, komode, kupatilski nameštaj, trpezarijske stolove, unutrašnja vrata i paravane, TV komode, biblioteke itd. Lista nije konačna jer uvek ostavljamo prostor za vaše ideje i realizaciju vaših posebnih zahteva.

Linija, jednostavnost, vrhunski dizajn, udobnost i neprikosnoveni kvalitet – samo su neki od kvaliteta koji opisuju nameštaj po meri BS Centra. Ukoliko delimično ili kompletno opremate enterijer i tražite nešto po čemu ćete biti posebni, na pravom ste mestu. Opremanje vašeg stambenog ili poslovnog prostora biće uspešno uz naše savete i predloge. Naše arhitekte će vas stručno uputiti u karakteristike materijala, idealnu kombinaciju elemenata i specijalno za vas izraditi projekat poštujući vaše ideje i budžet.

a

Želite nameštaj po meri? Pišite nam!


  Uređenje enterijera – od ideje do realizacije

  Sinergija arhitekstonskih delova sa rafiniranim odabirom boja za dizajn enterijera, raskošne kombinacije materijala i raznih dekorativnih elemenata daju osećaj potpunog zadovoljstva u prostoru.

  Uređenje stana i kuće

  Uređenje kancelarije

  Uređenje poslovnih lokala

  Procena budžeta

  Kako nastaju najbolji enterijeri? Kako nastaju najbolji enterijeri?

  Kada se prepustite čulima, željama i kreaciji. Da bismo Vam pružili najbolji kvalitet, trudimo se da pratimo najbolje svetske prakse uređenja enterijera i budemo u koraku s vremenom. Najbolji enterijer čini spoj želje, ideje, kreativnosti, profesionalizma i stručnosti u spoju sa funkcionalnsti.

  Vaše želje i zahtevi za prostorom su naša inspiracija da dizajniramo enterijer po Vašoj meri.

  BS Centar Vam nudi profesionalne usluge projektovanja i dizajniranja enterijera. Za Vas ćemo razviti idejna rešenja za dizajn enterijera koja su u potpunosti u skladu sa Vašim potrebama i budžetom. Naš tim vrhunskih arhitekata daju vam najbolje varijante rasporeda prostorija, organizacije prostora i nameštaja, odabir materijala i detalja. Nakon što svoj prostor vidite u 3D modelu, na raspolaganju Vam je profesionalni tim izvođača koji svojim građevinskim radovima oblikuju Vaš prostor prema modelu i vi vrlo brzo dobijate ambijent koji je identičan modelu koji ste videli na ekranu. Potom sledi plan izvođenja radova, određivanje rokova i stručni nadzor svakog dela procesa.

  Imperativi u poslovanju našeg centra su vrhunski kvalitet izvedenih radova i poštovanje rokova. Najbolja preporuka za dalji rad ste nam Vi i Vaši savršeno dizajnirani enterijeri.

  Kuhinja o kakvoj sanjate

  “Oduvek sam želela kuhinju sa maksimalnom funkcionalnošću i čarobnom procesu pravljanja hrane. Od BS Centra sam dobila baš takvu - kuhinju o kojoj sanjate.”

  Marina Ivandekić

  BS Centar je topla preporuka

  “Od ideje, dogovora, sve do realizacije, bilo je lako usaglasiti se i razumeti sa timom BS Centra. Naše kancelarije su postale udobno mesto za rad i produktivnost, a BS centar bismo toplo preporučili svakome kome je važan prostor u kom provodi vreme."

  Nikola Josifović

  Vizija koja postaje savršenstvo

  “BS Centar ima neverovatnu paletu visokokvalitetnog savremenog nameštaja. Preuređujući svoj stan, imali smo posebnu viziju izgleda stana, a BS tim je u tu viziju uneo živost i svoj pečat. Zaista su nam omogućili da dođemo do savršenstva.”

  Marko Stefanović

  Kuhinje po meri

  Kako biste uživali u kuvanju uz sjajne recepte, treba Vam kuhinja prema Vašem receptu. Tu smo da učinimo da kuvanje ne bude moranje, već nova avantura svakog dana.

  Koristimo najkvalitetnije materijale

  Običan materijal, kompozitni materijal ili kamen

  Klasičan, moderan ili rustičan dizajn

  Ekonomične ili luksuzne kuhinje

  Želimo da učinimo Vaš prostor sjajnim!