• Telefon: (060) 7066 603
  • E-mail: office@bscentar.com
  • Radno vreme: 08:00-18:00

Dizajn enterijera

DIZAJN ENTERIJERA

Sinergija arhitekstonskih delova sa rafiniranim odabirom boja za dizajn enterijera, raskošne kombinacije materijala i raznih dekorativnih elemenata daju osećaj potpunog zadovoljstva u prostoru.

Da li znate kako nastaju najbolji enterijeri?

Veruje se da smo celog života u potrazi za lepim prostorima. Zbog toga putujemo i istražujemo svet, otkrivajući koliko nam, iznova i iznova, prijaju lepi ambijenti. Međutim, zahvaljujući veštinama i umeću arhitekata i dizajnera, svoj prostor u kome provodimo najviše vremena možemo učiniti toliko lepim i prijatnim, da svaki detalj bude realizacija one idealne slike iz snova. To se postiže uz dizajn enterijera.

Enterijer treba da priča priču o vama i da bude skup svega onoga što volite. Najbolji enterijeri nastaju kada se iznese ideja i zamisao, a rad na realizaciji prepusti stručnjacima. Inače, za dizajn enterijera se i kaže da je posao od poverenja. Kada prepustite nekome svoje najintimnije kutke da ih uskladi sa vašim željama, idejama i očekivanjima, poveravate mu jedan bitan deo sebe. Zbog toga i treba pažljivo da birate ko će vam biti pratilac na tom putu.

Dizajn enterijera je umetnost

Enterijer treba da reflektuje vaš ukus i da na jedan prefinjen način odaje vaše životne principe i vrednosti. Pored toga što treba da bude prijatan, prostor treba da bude i funkcionalno iskorišćen, tj. da u potpunosti odgovara nameni. Usklađenost boja i materijala u celokupnoj kompoziciji i organizaciji arhitektonskog prostora je esencijalna, tako da je izrazito bitno da se ideje za uređenje prostora sprovedu na profesionalan način.

Dizajn enterijera je disciplina koja spaja arhitekturu i dizajn u osmišljavanju i uređenju unutrašnjih prostora korišćenjem raznih materijala, boja, izvora svetlosti, kao i komada nameštaja, poštujući osnovne principe dizajna, kao što su harmonija, proporcija, ritam, kompozicija, jedinstvo, dominacija, itd.

Jedinstven dizajn vašeg enterijera

Nekada davno, dizajn enterijera bio je dostupan samo kraljevskim porodicama, čiji su se velelepni dvorovi uređivali do najsitnijih detalja. Kada posetite danas te muzejske prostore, jasno vam je da se radi o umetničkom delu. Sinergija arhitekstonskih delova sa rafiniranim odabirom boja, raskošne kombinacije materijala i raznih dekorativnih elemenata daju osećaj potpunog zadovoljstva u prostoru.

Dizajn enterijera je deo savremenog načina života. Dostupna su vam sva raspoloživa sredstva za uređenje vaših stambenih ili poslovnih prostora. Uskladite svoje potrebe i ideje sa prostorom od značaja i priuštite sebi luksuz kakav je ranije bio dostupan samo odabranima.

Od apstrakcije do realizacije

BS Centar vam nudi profesionalne usluge projektovanja i dizajniranja enterijera. Naši klijenti dobijaju idejna rešenja za dizajn enterijera koja su u potpunosti u skladu sa njihovim potrebama i budžetom. Naš tim vrhunskih arhitekata daju vam najbolje varijante rasporeda prostorija, organizacije prostora i nameštaja, odabir materijala i detalja. Nakon što svoj prostor vidite u 3D modelu, na raspolaganju vam je profesionalni tim izvođača koji svojim građevinskim radovima oblikuju vaš prostor prema modelu i vi vrlo brzo dobijate ambijent koji je identičan modelu koji ste videli na ekranu. Onda sledi plan izvođenja radova, određivanje rokova i stručni nadzor svakog dela procesa.

Imperativi u poslovanju našeg Centra su vrhunski kvalitet izvedenih radova i poštovanje rokova. Svesni smo da naš dalji rad isključivo zavisi od kvaliteta usluga koje pružamo i zadovoljstva naših klijenata. Najbolja preporuka za dalji rad ste nam vi i vaši savršeno dizajnirani enterijeri. Pogledajte naše najbolje preporuke i ocenite da li možete da nam poverite dizajn vašeg enterijera.

Dobrodošli u BS Centar i našu viziju enterijera!

Kaže se da je dizajn vizuelizacija ideje. Naš nameštaj je upravo takav. Realizacija vaše ideje i spoj najbolje moguće funkcionalnosti. Izrađujemo i montiramo nameštaj po meri sa težnjom da se iskoristi svaki centimetar prostora i da sve bude vrhunski precizno. Pogledajte našu ponudu nameštaja po meri i uverite se u univerzalnost i kvalitet dizajna. Upotpunite dizajn enterijera sa komadima nameštaja koji su jedinstveni i urađeni isključivo za vas.

Najbolji dizajn enterijera je kada se uhvati suština klijenta i duh prostora. Nemojte provoditi vreme u prostorima koje ne zaslužujete. Zakažite besplatne konsultacije sa našim timom i krenite u realizaciju svojih ideja – (011) 4140-590.

Izvođenje radova

Preuzimamo celokupno izvođenje radova sa timom profesionalaca u skladu sa projektom, poštujući rokove i budžetska ograničenja.

Procena budžeta

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu tim BS Centra vam pri izradi idejnog rešenja radi vrlo preciznu procenu budžeta za uređenje enterijera.

Uspešni projekti

Uređivali smo ambasade, opremali smo poslovne prostore velikih kompanija, restorane, vinarije, hotele, javne objekte i ogroman broj privatnih domova.

Garancija kvaliteta

Celokupna ponuda nameštaja koja se izrađuje u radionici BS Centra ima garanciju u trajanju od dve godine.

Pouzdana preporuka

Naša najbolja preporuka su naši uspešni projekti. Trudimo se da opravdamo poverenje naših klijenata i iznova nadmašimo njihova očekivanja.

Stručne konsultacije

Iako niste sigurni u svoj izbor, mi smo tu da vas edukujemo, da vam pokažemo uzorke materijala i uputimo vas u karakteristike prostora.

Uredjenje stana

U skladu sa vašim željama i vizijom prostora izrađujemo projekat koji će vaš stan učiniti jedinstvenim. Naše arhitekte vam predlažu najbolje idejno rešenje, nakon čega tim BS Centra uređuje vaš stan, preuzimajući izvođenje radova, kao i opremanje kvalitetnim i funkcionalnim nameštajem.

Saznaj Više

Nameštaj po meri

Nameštaj po meri BS Centra nije samo nameštaj. Mi stvaramo ambijent gde su komadi nameštaja povezani sa celim prostorom. Naš nijedan proizvod nije isti. Svaki komad nameštaja iz naše radionice odlikuju linija, jednostavnost, vrhunski dizajn, udobnost i neprikosnoveni kvalitet koje su osnovne karakteristike svakog našeg procesa.

Saznaj Više

Kuhinje po meri

Izaberite kuhinju po meri kakvu niko nema i koja u potpunosti prati sve vaše potrebe, bilo da živite u stanu ili kući. Konsultujte naše stručnjake oko dizajna i izrade kuhinja po meri i dobićete potpuno personalizovano rešenje. Kuhinje po meri BS Centra su unikatne, moderne, dobro organizovane i estetski lepe.

Saznaj Više

0

3D modela

0

Sati crtanja

0

Godina rada

0

Broj klijenata

Zainteresovani ste za dizajn enterijera?