• Telefon: (060) 7066 603
  • E-mail: office@bscentar.com
  • Radno vreme: 08:00-18:00

Kuhinje po meri

KUHINJE PO MERI

Kuhinje po meri prkose šablonu i mogu biti dizajnirane specijalno za vas. Unikatne su, moderne, dobro organizovane i estetski lepe. Svojom formom ističu funkcionalnost koju moderan način života zahteva.

Kuhinja - srce vašeg doma

Kitchens should be designed around what’s truly important – fun, food and life.

Kuhinje zauzimaju najznačajnije mesto u životnom prostoru. One su mesto okupljanja porodice, ritualnog pripremanja hrane i obedovanja i nose jednu posebnu energiju. Bez obzira na veličinu i kvadraturu, kuhinja je deo enterijera kojim bi trebalo najviše da se pozabavite pri uređenju prostora u kome ćete živeti. Kuhinje po meri koje kreiramo upotpunjuju taj prostor.

Kažu da kada kuhinja nije lepo organizovana ili kad je natrpana stvarima, može drastično da utiče na naše zdravlje – nećemo se dugo zadržavati u takvoj kuhinji, nećemo pripremati hranu ili ćemo jesti na brzinu i „s nogu“. Tako da, ukoliko želite kuhinju u kojoj ćete sa zadovoljstvom provoditi vreme sa svojim bližnjima, pripremati ukusne i zdrave obroke sa ljubavlju i uživanjem, morate da se posvetite njenom dizajnu i dobićete srce svog doma, sa pravom simbolikom ognjišta.

Kuhinje po meri – imperativ modernog stanovanja

Danas više niko ne kupuje gotove kuhinjske elemente. Zbog sve češćih stambenih prostora u kompleksima sa sličnim rasporedom prostorija i kvadraturom, aktuelna su nova arhitektonska rešenja sa maksimalnim prilagođavanjem svim tipovima prostora.

Moderno stanovanje zahteva veću dinamiku i neprikosnovenu funkcionalnost. Kuhinje po meri prkose šablonu, jer se uvek razlikuju i mogu biti dizajnirane specijalno za vas. One su unikatne, moderne, dobro organizovane i estetski lepe. Svojim dizajnom treba da se uklope u ceo prostor, a formom i linijama kuhinje po meri treba da istaknu funkcionalnost koju moderan način života zahteva.

Kuhinje po meri baš kakve vi želite

Izaberite kuhinje po meri klasičnog, modernog ili rustičnog dizajna. Birajte materijal od kojih će biti izrađeni frontovi, u kojim bojama i sa kakvim detaljima. Umesto klasičnih visećih elemenata možete da se odlučite za police u raznim dimenzijama na kojima će vam sve biti na dohvat ruke – od začina preko knjiga recepata. Napravite kuhinje po meri kakvu niko nema i koja potpuno prati sve vaše potrebe, bilo da živite u stanu ili kući. Konsultujte naše stručnjake oko organizacije elemenata i bele tehnike (ugradna ili samostojeća) i dobićete potpuno personalizovano rešenje.

Angažujte tim koji će vam napraviti kuhinju iz snova

BS Centar vam nudi svoj tim na raspolaganje, kako ne biste morali da brinete ni o čemu i da biste što pre mogli da uživate u svojoj novoj kuhinji. Prepustite nama sav posao i ušetajte u gotovu kuhinju koja je u potpunosti onakva kakvu ste želeli. Odgovaramo na apsolutno sve vaše zahteve, jer pokrivamo apsolutno svaki deo procesa izrade kuhinje po meri. Čak iako niste sigurni kakvu kuhinju želite, ne brinite – od nas ćete dobiti idejno rešenje u 3D modelu kako bismo vam što jasnije predstavili zamisao i dizajn.

Naši dizajneri i arhitekte rade na projektu, dok vrhunski majstori u dobro usklađenoj proizvodnji kuhinjskih elemenata i preciznoj montaži ostavljaju za sobom neverovatne rezultate zbog kojih smo ponosni. Vodimo računa o instalacijama i priključcima, ali i o organizaciji elemenata i preciznoj montaži kuhinje po meri.

Od čega se prave kuhinje po meri u BS Centru?

Odaberite univer ili medijapan (farban ili furniran) za frontove, dok za radne ploče za kuhinju možete birati između kompozitnog (Granmatrix, Corian, Compact) ili običnog materijala (4 cm debljine), kao i kamena. Sve naše kuhinje po meri imaju snažne i pouzdane okove nemačkih proizvođača, kao i razne podizne mehanizme, žičane elemente, šarke sa usporivačima ili klizačima… sve što jedna moderna i funkcionalna kuhinja treba da ima da bi svi tehnički zahtevi bili ispunjeni.

Odlučite se za standardne ekonomičnije varijante ili ekskluzivno rešenje, sve u skladu sa vašim budžetom. Osim projektovanja, BS Centar vam nudi i stručno konsultovanje kako biste napravili pravi izbor pri pravljenju kuhinje. Naša obaveza su i transport i montaža uz poštovanje rokova izrade i isporuke. Pozovite nas 011/ 41 40 590 ili posetite naš proizvodni pogon u Zemunu, Aleksandra Popovića 3A i napravite pravi izbor već danas!

Izvođenje radova

Preuzimamo celokupno izvođenje radova sa timom profesionalaca u skladu sa projektom, poštujući rokove i budžetska ograničenja.

Procena budžeta

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu tim BS Centra vam pri izradi idejnog rešenja radi vrlo preciznu procenu budžeta za uređenje enterijera.

Uspešni projekti

Uređivali smo ambasade, opremali smo poslovne prostore velikih kompanija, restorane, vinarije, hotele, javne objekte i ogroman broj privatnih domova.

Garancija kvaliteta

Celokupna ponuda nameštaja koja se izrađuje u radionici BS Centra ima garanciju u trajanju od dve godine.

Pouzdana preporuka

Naša najbolja preporuka su naši uspešni projekti. Trudimo se da opravdamo poverenje naših klijenata i iznova nadmašimo njihova očekivanja.

Stručne konsultacije

Iako niste sigurni u svoj izbor, mi smo tu da vas edukujemo, da vam pokažemo uzorke materijala i uputimo vas u karakteristike prostora.

Dizajn enterijera

BS Centar vam nudi profesionalne usluge projektovanja i dizajniranja enterijera. Naš tim vrhunskih arhitekata daje vam idejna rešenja za dizajn enterijera koja su u potpunosti u skladu sa vašim potrebama i budžetom. Najbolji enterijeri nastaju kada se iznese ideja, a rad na realizaciji prepusti stručnjacima.

Saznaj Više

Uredjenje stana

U skladu sa vašim željama i vizijom prostora izrađujemo projekat koji će vaš stan učiniti jedinstvenim. Naše arhitekte vam predlažu najbolje idejno rešenje, nakon čega tim BS Centra uređuje vaš stan, preuzimajući izvođenje radova, kao i opremanje kvalitetnim i funkcionalnim nameštajem.

Saznaj Više

Nameštaj po meri

Nameštaj po meri BS Centra nije samo nameštaj. Mi stvaramo ambijent gde su komadi nameštaja povezani sa celim prostorom. Naš nijedan proizvod nije isti. Svaki komad nameštaja iz naše radionice odlikuju linija, jednostavnost, vrhunski dizajn, udobnost i neprikosnoveni kvalitet.

Saznaj Više

0

Metara medijapana

0

Dizajniranih kuhinja

0

Godina rada

0

Izlazaka na teren

Zainteresovani ste za izradu kuhinje po meri za svoj prostor?