• Telefon: (060) 7066 603
  • E-mail: office@bscentar.com
  • Radno vreme: 08:00-18:00

Najčešće postavljana pitanja

Najčešće postavljana pitanja

Svojim dugogodišnjim iskustvom i stručnošću možemo da vam garantujemo kvalitet usluga koje pružamo. Sve od procesa projektovanja do konkretnih komada nameštaja i dizajniranog ambijenta, dobijate ako nas angažujete. Ažurnost, profesionalnost, energija i usklađenost predstavljaju glavne vrednosti našeg tima. Mi kreiramo dizajn vašeg enterijera po potpunom personalizovanom rešenju, što znači da možemo da realizujemo sve ono što ste zamislili. Imamo sopstvenu proizvodnju unikatnog nameštaja, što nam omogućuje veliku prilagodljivost baš vašem prostoru uz najveću moguću funkcionalnost. Na sva vaša pitanja vezana za dizajn enterijera ili nameštaj po meri odgovaramo sa zadovoljstvom. Kontaktirajte nas, pitajte za savet, zatražite ponudu ili idejno rešenje za vaš prostor, BS Centar vam stoji na raspolaganju – office@bscentar.com. Počnite da živite u prostoru koji zaslužujete! Pogledajte listu pitanja koje su nam klijenti tokom saradnje najčešće postavljali, možda će odgovor na neko i vama značiti dok pravite izbor kome ćete poveriti dizajn svog enterijera.

Ideja je da BS Centar bude tim za uređenje vašeg prostora. Nudimo vam pokriven ceo proces dizajna enterijera od projektovanja, inženjeringa, kompletnog izvodjenja radova, nabavke opreme, izrade unikatnog nameštaja, opremanja enterijera, kao i uslužno farbanje medijapana. Vršimo transport i montažu nameštaja i garantujemo vam uigran tim koji za sobom ostavlja vrhunske rezultate.

BS Centar ima sopstvenu proizvodnju nameštaja po meri, što nas čini idealnim za realizaciju svih vaših želja i zamisli. Naš nameštaj nije tipski ni šablonski. Kreiramo unikatne komade prateći trendove u industrijskom dizajnu i u skladu sa vašim potrebama. Izrađujemo nameštaj po meri, visokog kvaliteta i jedinstvenog dizajna u kategorijama: kuhinje, plakari, spavaće sobe, natkasne, komode, celokupan kupatilski nameštaj, trpezarijski stolovi, unutrašnja vrata, paravani. Uvek je moguće naručiti i komad koji nije u ponudi, jer nam sopstveni pogoni za proizvodnju omogućavaju fleksibilnost i inovativnost.

Apsolutno. Izuzetno smo ponosni na naše internacionalne projekte u Švajcarskoj, Makedoniji, Velikoj Britaniji, Grčkoj, Crnoj Gori,  kao i na saradnje sa stranim klijentima koji su nas angažovali na projektima u Srbiji. Vršimo i dostavu nameštaja u inostranstvo, kao i usluge montiranja, ukoliko nije u pitanju komadni nameštaj. Stupite u direktan kontakt sa našim timom i dobićete sve neophodne detalje o uređenju prostora van naših granica – office@bscentar.com

Apsolutno. Ukoliko naručite naš nameštaj po meri naša obaveza je i tehnička opremljenost za sigurnu dostavu nameštaja, kao i stručna montaža za postizanje preciznosti i osiguranja kvaliteta. Pouzdanost je jedan od kvaliteta koji naši klijenti ističu u saradnji sa nama. Poštujemo vaše vreme i uloženi novac, tako što poštujemo dogovorene rokove.

Mi organizujemo sve. Vaše je samo da nam kažete šta želite. Upoznajemo se sa vama da bismo osetili vaš senzibilitet i u skladu sa tim dizajnirali vaš prostor. Nakon dostavljanja mera naše arhitekte izrađuju projekat vašeg prostora i nude vam nekoliko idejnih rešenja. Pošto izaberete rešenje koje vam se najviše dopada, dobijate 3D model dizajna enterijera, da biste što realnije videli svoj budući enterijer. Sledi izvođenje radova na čelu sa profesionalnim timom izvođača, koji pokrivaju sve neophodne poslove (moleri, vodoinstalateri, električari, stolari, keramičari, gipsari…) uz maksimalno poštovanje rokova i visok kvalitet izvedenih radova. Efikasnost tima je upotpunjena stručnim nadzorom, kako bi se projekat u potpunosti realizovao. Izrada i montaža nameštaja se radi u završnoj fazi sa težnjom da se funkcionalno iskoristi svaki centimetar prostora i da sve bude vrhunski precizno i kvalitetno.

BS Centar u svojoj proizvodnji nameštaja po meri koristi sve materijale koji su dostupni u okviru industrije. Osim toga, pošto nam kreativnosti u timu ne manjka, ideja je da stalno eksperimentišemo sa kombinacijama materijala i isprobavanju novih, tako da od nas uvek možete da očekujete nesvakidašnje komade nameštaja. Najčešči materijali koje koristimo u našoj proizvodnji su: farbani medijapan, furnirani medijapan, masiv, kompozitni materijali, univer, kamen, staklo, metal, prohrom i dr.

Sav nameštaj koji je izrađen u radionici BS Centra ima garanciju u trajanju od dve godine. Osim toga, svi materijali koji se koriste pri izradi našeg nameštaja, poseduju garancije i ispunjavaju sve standarde kvaliteta.

Rok za izradu nameštaja varira u zavisnosti od količine, vrste naručenog materijala, kao i naše angažovanosti u datom trenutku. Ukoliko ste već napravili izbor, kontaktirajte nas direktno i dobićete sve neophodne informacije  – office@bscentar.com

Rok za kompletno uređenje stana zavisi od nekoliko faktora i uvek se određuje za svaki projekat ponaosob. Okvirno, kompletno uređenje stana od 40 m2 može da se izvede u vremenskom okviru od 45 do 60 dana.

BS Centar izrađuje kuhinje po meri, tako da cena ne može biti formirana po m2, već na osnovu drugih elemenata – odabira materijala, vrste okova, dodatnih detalja, osvetljenja, ugradnih elemenata, i sl. Za sve bliže informacije biće potrebno da nas kontaktirate putem mejla office@bscentar.com ili na broj telefona (011) 4140-590, kako bismo vas što preciznije uputili kako da dođete do kuhinje iz snova.