• Telefon: (060) 7066 603
  • E-mail: office@bscentar.com
  • Radno vreme: 08:00-18:00

Nameštaj po meri

NAMEŠTAJ PO MERI

Poznati smo po nesvakidašnjim kombinacijama materijala, tako da uvek možete da očekujete neočekivano. Praćenje trendova u industrijskom dizajnu odvaja naš nameštaj po meri od konkurencije.

Nameštaj po meri u skladu sa vašim idejama

Naš nameštaj po meri nije samo nameštaj. Mi stvaramo ambijent gde su komadi nameštaja povezani sa celim prostorom. Naš nijedan proizvod nije isti, svi se rade po meri i vašoj želji. Asortiman nameštaja po meri u BS Centru obuhvata: kuhinje po meri, plakare, krevete, natkasne, komode, kupatilski nameštaj, trpezarijske stolove, unutrašnja vrata i paravane, TV komode, biblioteke itd. Lista nije konačna jer uvek ostavljamo prostor za vaše ideje i realizaciju vaših posebnih zahteva.

Linija, jednostavnost, vrhunski dizajn, udobnost i neprikosnoveni kvalitet – samo su neki od kvaliteta koji opisuju nameštaj po meri BS Centra. Ukoliko delimično ili kompletno opremate enterijer i tražite nešto po čemu ćete biti posebni, na pravom ste mestu. Opremanje vašeg stambenog ili poslovnog prostora biće uspešno uz naše savete i predloge. Naše arhitekte će vas stručno uputiti u karakteristike materijala, idealnu kombinaciju elemenata i specijalno za vas izraditi projekat poštujući vaše ideje i budžet.

Kako se pravi nameštaj po meri u BS Centru?

Nakon pribavljanja mera sa terena, kompletan nameštaj po meri pravimo u našoj radionici. Iz projekta i 3D modela se radi radionički crtež. Zatim se radi krojna lista i tek onda se poručuje materijal po dimenziji i odabranoj vrsti. Sav nameštaj se obrađuje i sklapa po najvišim standardima, uz predan rad visokostručnih arhitekata, dizajnera i majstora. Nakon sklapanja, na gotove elemente se stavlja odgovarajući okov, nakon čega se nameštaj pakuje i šalje kamionom na potrebnu lokaciju. Zatim sledi precizna i brza montaža na licu mesta.

Nameštaj po meri u BS Centru se izrađuje od svih materijala koji su dostupni u industriji: farbani medijapan, furnirani medijapan, masiv, kompozitni materijali, univer, kamen, staklo, metal, prohrom. Poznati smo po nesvakidašnjim kombinacijama materijala, tako da uvek možete da očekujete neočekivano. Praćenje trendova u industrijskom dizajnu i naša rutina posete sajmu nameštaja u Milanu, odvaja dizajn našeg nameštaja po meri od konkurencije.

Nameštaj po Vašoj meri

Jedino što treba da znate je šta vam je potrebno u enterijeru – raspored prostorija, broj kreveta, plakara, kakvu kuhinju želite, kako vidite elemente u kupatilu i sl. Sve ostalo prepustite nama. Garantujemo vam da ćemo zadovoljiti i najprobirljivije klijente istančanog ukusa. Čak iako niste sigurni u svoj izbor, mi smo tu da vas edukujemo, da vam pokažemo uzorke materijala i uputimo vas u karakteristike.

Sve za kompletno opremanje vašeg enterijera u BS Centru

Kuhinje po meri i trpezarije, visoke estetike i prefinjenog dizajna. Najviše različitih varijanti postoji, od izbora materijala, okova, uređaja, izbora radne ploče i sl. Spajamo savremeno i tradicionalno uz kombinaciju različitih elemenata, stolova, pultova, kuhinjskih ostrva, tako da bukvalno dobijate sve što poželite. Nudimo vam različite linije trpezarijskih stolova, stolica, i svih propratnih elemenata.

Svi delovi za spavaće sobe – krevete različitih dimenzija, sa pločom ili „Latoflex“ letvicama, natkasne u sklopu kreveta ili odvojene, različite police, komode, ogledala i sl. Za potpun ugođaj i oazu mira, kombinacije materijala i mogućnosti su beskonačne. Plakari svih dimenzija i vrsta, omogućavaju potpuno iskorišćen prostor i funkcionalnost svake prostorije u kojoj se odlučite da imate plakar. Mogu biti obični ili klizni, sa open book otvaranjem, što je najsličnije harmonici. Vrhunski dizajn za nameštaj po meri učiniće i plakare neodvojivim delom ambijenta.

Kupatilski i kancelarijski nameštaj po meri vrhunskog dizajna

Svi komadi za dnevne sobe u BS Centru su spoj udobnosti, funkcionalnosti i stila. Garniture, sofe, fotelje, dvosedi, trosedi, taburei, klub stolovi, mini stolovi, TV komode, biblioteke – bogat izbor za glavnu prostoriju u vašem domu. Unutrašnja stolarija od farbanog ili furniranog medijapana sa različitim varijantama spajanja i lepljenja, što će svaki enterijer učiniti jedinstvenim i neponovljivim.

Kupatilski nameštaj izrađen po meri da bi se postigla vrhunska funkcionalnost prostora, izrađujemo od svih materijala koji su ponudi, sa različitim varijantama u rasporedu elemenata. Kancelarijski nameštaj po meri vrhunskog dizajna za sve vrste poslovnog prostora – konferencijski stolovi, komforne stolice, biblioteke i sve ono što doprinosi što boljem profesionalnom imidžu.

Izvođenje radova

Preuzimamo celokupno izvođenje radova sa timom profesionalaca u skladu sa projektom, poštujući rokove i budžetska ograničenja.

Procena budžeta

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu tim BS Centra vam pri izradi idejnog rešenja radi vrlo preciznu procenu budžeta za uređenje enterijera.

Uspešni projekti

Uređivali smo ambasade, opremali smo poslovne prostore velikih kompanija, restorane, vinarije, hotele, javne objekte i ogroman broj privatnih domova.

Garancija kvaliteta

Celokupna ponuda nameštaja koja se izrađuje u radionici BS Centra ima garanciju u trajanju od dve godine.

Pouzdana preporuka

Naša najbolja preporuka su naši uspešni projekti. Trudimo se da opravdamo poverenje naših klijenata i iznova nadmašimo njihova očekivanja.

Stručne konsultacije

Iako niste sigurni u svoj izbor, mi smo tu da vas edukujemo, da vam pokažemo uzorke materijala i uputimo vas u karakteristike prostora.

Dizajn enterijera

BS Centar vam nudi profesionalne usluge projektovanja i dizajniranja enterijera. Naš tim vrhunskih arhitekata daje vam idejna rešenja za dizajn enterijera koja su u potpunosti u skladu sa vašim potrebama i budžetom. Najbolji enterijeri nastaju kada se iznese ideja, a rad na realizaciji prepusti stručnjacima.

Saznaj Više

Uredjenje stana

U skladu sa vašim željama i vizijom prostora izrađujemo projekat koji će vaš stan učiniti jedinstvenim. Naše arhitekte vam predlažu najbolje idejno rešenje, nakon čega tim BS Centra uređuje vaš stan, preuzimajući izvođenje radova, kao i opremanje kvalitetnim i funkcionalnim nameštajem.

Saznaj Više

Kuhinje po meri

Izaberite kuhinju po meri kakvu niko nema i koja u potpunosti prati sve vaše potrebe, bilo da živite u stanu ili kući. Konsultujte naše stručnjake oko dizajna i izrade kuhinja po meri i dobićete potpuno personalizovano rešenje. Kuhinje po meri BS Centra su unikatne, moderne, dobro organizovane i estetski lepe.

Saznaj Više

0

Komada nameštaja

0

Plakara po meri

0

Krojnih lista

0

Metara medijapana

Zainteresovani ste za izradu nameštaja po meri za svoj prostor?