@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Uređenje stana – Central Garden

  /  Uređenje stana – Central Garden

CENTRAL GARDEN

Datum: Mart 2015
Lokacija: Palilula, Beograd
Klijent: Privatno lice
Usluga: Dizajn enterijera, nameštaj po meri
Naš dizajn enterijera, naša najbolja preporuka

Naša najbolja preporuka su zadovoljni klijenti i njihovi jedinstveni enterijeri. Uređivali smo poslovne prostore, restorane, hotele, vinarije, ambasade, javne objekte, kao i mnoštvo privatnih stanova, nekih u zemlji, a nekih i u inostrantvu.

Najvažnija stvar kod uređenja stana ili kuće je uskladiti dizajn i funkcionalnost. Ponekad ideje klijenata za dizajn enterijera privatnog prostora prevazilaze realizaciju i funkcionalnost, tako da je potrebno napraviti pravi balans i od prostora izvući maksimum.

 

Moderan dizajn enterijera

Stan u modernom naselju Central Garden urađen je po našem sistemu „ključ u ruke“. Primenjeni su poslednji trendovi u dizajnu enterijera i zahtevi klijenta u pogledu svedenosti su u potpunosti ispunjeni, tako da se postigao idealan balans – moderno i jednostavno.

Nakon idejnog projekta arhitekte, koji je usvojen u celosti, prešlo se u fazu izvođenja građevinskih radova koji su trajali tri nedelje. U skladu sa projektom, bilo je potrebno da se neki zidovi ruše, a neki probijaju.

Najsmeliji deo dizajna enterijera u ovom slučaju bila su skrivena vrata u zidu, koji razdvaja dnevnu od spavaće sobe. To je doprinelo da prostor dobije na svedenosti i jednostavnosti, sa dodirom luksuza, jer se sve postiglo travertino molerskom tehnikom.

Radili smo kupatilo u celosti. Rušili smo zidove, premestili vrata, a i pod se rušio, jer je bilo potrebno pristupiti razvodu kanalizacije zbog izmeštanja odvoda. Ušteda prostora i maksimalna funkcionalnost su bili prioriteti.

 

Upotpunjen dizajn enterijera

45 dana smo imali na raspolaganju za izradu i montažu nameštaja po meri. U našoj radionici smo izradili sve elemente nameštaja za opremanje ovog enterijera, u skladu sa projektom, tako da je svaki centimetar prostora funkcionalno iskorišćen.

Ispoštovali smo sve rokove i klijent je za manje od tri meseca mogao da preuzme ključeve i da se useli u svoj novi stan. Zahvaljujući uigranosti našeg tima i ovaj projekat je realizovan u roku i u skladu sa predviđenim budžetom.

Zadovoljstvo klijenta se najbolje vidi kroz nastavak saradnje ili kroz dalje preporuke. A to se u ovom slučaju realizovalo odmah nakon završetka ovog projekta. Neka o našem kvalitetu govore naši enterijeri.

Date