@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
Image Alt

Kancelarijski nameštaj – Delta Inženjering

  /  Kancelarijski nameštaj – Delta Inženjering

BS Centar x Delta Inženjering.

Udobnost, šarm i stil poslovnog prostora

Za svaku firmu ili kompaniju bitna je, pre svega, prepoznatljivost. Stoga su enterijer i atmosfera unutar prostorija svake firme vrlo bitan činilac u poslovanju, i to ne samo za zaposlene i njihovu motivaciju i elan, nego i za klijente koji prvi put ulaze u prostorije vaše firme i koji kada odlaze nose sa sobom svakakve utiske koji mogu biti presudni za dalju saradnju, a jedan od tih utisaka je često i estetski.

Kada se bira nameštaj za radni prostor, posebno se mora uzeti u obzir i delatnost kojom se ta firma bavi. Takođe, mora se voditi računa i o zaštiti zaposlenih i njihovoj udobnosti, jer će oni u tom enterijeru provoditi dobar deo dana. Zato je izuzetno važno ne škrtariti na kancelarijskom nameštaju i birati onaj koji je specijalno dizajniran za poslovne prostore i koji će, pored maksimalne udobnosti, imati šarm i stil koji je primeren vrsti posla kojom se klijent bavi. Nameštaj po meri pokriva svaku od tih bitnih stavki i zato je jedna od najboljih opcija za enterijer kancelarija i firmi.

Interesantan spoj detalja i klasičnog kancelarijskog nameštaja

Klijenti na ovom konkretnom projektu su bila pravna lica. Kao što se može videti na slikama korišćen je klasičan kancelarijski nameštaj, ali sa veoma interesantnim izborom materijala; stolovi i fioke su rađeni od farbanog medijapana, a frontovi arhivskih plakara u bojenom staklu koji je postavljen u aluminijumske ramove. Iz Italije su poručeni lavaboi koji su bili podgradni tako da smo morali da napravimo ploču za 4-6 lavaboa u zavisnosti od toaleta. Naime, kada se radi o podgradnim lavaboima izbor materijala je prilično ograničen – može biti prirodni kamen ili neka vrsta kompozitnog materijala. U ovoj situaciji smo se opredelili za kompozitni materijal koji se lije na licu mesta i urađeno je tako da se nigde ne vide spojevi dva elementa, a istu ploču smo koristili i kao radnu ploču u kuhinjama. Frontovi u kuhinji su pravljeni od farbanog medijapana.

Brza i efikasna realizacija projekta

Realizacija ovog projekta, što uključuje izradu nameštaja po meri i celokupnu montažu, trajala je tri meseca.

Date