@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Nameštaj po meri – Attrium Cafe

  /  Nameštaj po meri – Attrium Cafe

ATTRIUM CAFFE

Najveća prednost nameštaja po meri je što se savršeno uklapa u bilo koji prostor i pravi se baš za vas po unikatnim krojnim listama i dizajnu koji prati najmodernije trendove. Nema nepotrebnog gubljenja vremena po salonima u potrazi za odgovarajućim komadima nameštaja. Sa druge strane, pošto je nameštaj po meri pravljen posebno za vas, ne samo da ćete lično birati materijal i estetiku, već će biti rađen i po preciznim merama koje zahteva vaš prostor.

Realizacija ideja

Klijent je, u ovom slučaju, bio vlasnik cele zgrade, a njegova želja je bila da se popuni veliki, prazan prostor i to javnim sadržajem koji bi bio dostupan za korišćenje svima u zgradi. Direktor firme je, inače, arhitekta koji je imao jasne i precizne zahteve: boje u šanku moraju da budu u saglasnosti sa celokupnim enterijerom, drveni šank uraditi po uzoru na šankove koji se mogu naći u engleskim barovima i osmisliti nadstrešnicu kako ljudi koji se voze panoramskim liftom ne bi mogli da vide šta se dešava unutar bara.

Unikatnost je u kombinaciji materijala i detalja

Prilikom projektovanja, kako bi se razbila dominantnost sive ubačena je štrafta bele boje, i to malo uvučenu kako bi osvežila prostor. Materijal koji je korišćen je bio univer, a šank ploča je izrađena od masiva hrasta (prirodno drvo). Unutar šanka su postavljeni gotovi hromirani elementi što pripada oblasti tehnologiji kuhinje koja je posebna grana koja se bavi samo elementima kuhinja po restoranima i barovima tako da kuhinjski elementi budu pravilno raspoređeni i izrađeni od adekvatnih materijala. Ovaj projekat je rađen 2013. godine, a rok za njegovu izradu bio je dva meseca, dok je montaža trajala od petka popodne do nedelje, jer nije bilo moguće vršiti radove tokom radnog vremena.

Umesto da budete samo deo mase, izaberite nameštaj po meri koji je unikatan i neponovljiv, jer se ništa ne može meriti sa savršenim komadom nameštaja koji je izrađen po vašem ukusu i željama. Zato nameštajem po meri dobijate harmoničnost i maksimalnu usklađenost elemenata, tako da je boravak u takvom ambijentu, koji je autentično vaš, uvek komforniji i ugodniji.

 

Sviđa vam se projekat? Zapratite nas na Facebook-u za ostale projekte iz našeg portfolia za uredjenje stana, dizajn enterijera, kuhinje po meri i nameštaj po meri.

Datum

Mart 2016

Lokacija

Beograd

Klijent

Ugostiteljski objekat

Usluga

Nameštaj po meri

Date