@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Nameštaj po meri – Vidikovac

  /  Nameštaj po meri – Vidikovac

STAN NA VIDIKOVCU

 

Nameštaj po meri je najidealnije rešenje za vaš dom

Slažete li se da je lutanje po salonima nameštaja može da bude vrlo zamorno? Mnogo komada u ponudi, a nijedan savršen za vaš prostor. Uvek neki centimetar fali ili se nijanse baš ne poklapaju najbolje, a vrlo često se desi da kada se vratite da pazarite neki komad, njega više nema i onda vam se ceo koncept enterijera menja. Zbog svega toga, najidealnije rešenje za uređenje enterijera može da bude nameštaj po meri.

Jedan od naših klijenata je to prepoznao i angažovao nas za opremanje svog stana u naselju Vidikovac. Jedini zahtev je bio da nameštaj po meri bude svetle boje i da ako se koristi drvo, tj. furnir, bude hrast. Sve je i realizovano kroz komade nameštaja koji potpuno odgovaraju prostoru i svaki slobodan kutak je iskorišćen funkcionalno.

Sklad, harmonija i najnoviji trend u dizajnu

To je glavna prednost nameštaja po meri. Sve se savršeno uklapa i pravi se baš za vas po unikatnim krojnim listama i dizajnu koji prati najnovije trendove u industriji. U ovom slučaju, najinteresantnije je što su se naši dizajneri nameštaja neposredno pre ulaska u ovaj projekat vratili sa sajma nameštaja u Milanu, tako da su najsvežije ideje bile primenjene odmah.

Pored izrade nameštaja po meri, kuhinja je bila još jedan od zahteva klijenata. Nakon uzimanja mera, napravili smo 3D model i klijent je u celosti prihvatio projekat. Prostor je savršeno iskorišćen i ova kuhinja po meri je dala jednu svetlu notu i svežinu celokupnom ambijentu. Kao deo enterijera kuhinje urađene su kombinovane otvorene police koje zajedno sa belim frontovima daju jednu dozu minimalizma i čistoće celokupnog prostora.

Maksimalno usklađeni elementi

Celokupan projekat koji je obuhvatao izradu dosta komada nameštaja po meri, kao i kuhinje, trajao je 45 dana. Za to vreme se izvršila i celokupna montaža, tako da je klijent za mesec i po dana imao kompletno opremljen enterijer. Nije bilo gubljenja vremena po salonima u beskonačnim potragama za pravim komadima nameštaja. Nameštajem po meri dobijate harmoničnost i maksimalnu usklađenost elemenata, tako da je boravak u takvom ambijentu ugodan i relaksirajući.

 

Sviđa vam se projekat? Zapratite nas na Facebook-u za ostale projekte iz našeg portfolia za uredjenje stana, dizajn enterijera, kuhinje po meri i nameštaj po meri.

 

Datum

Januar 2015

Lokacija

Vidikovac, Beograd

Klijent

Privatno lice

Usluga

Nameštaj po meri, kuhinje po meri

Date