@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Nameštaj po meri – Vinarija Buteljka

  /  Nameštaj po meri – Vinarija Buteljka

VINARIJA BUTELJKA

Verovatno su vam već dosadili jedni te isti komadi nameštaja koji se mogu naći po radnjama i na internetu i imate potrebu da vaš životni ili radni prostor uredite drugačije i maštovitije od svih ostalih. Iako i gotov nameštaj može da bude veoma kvalitetan, velike su šanse da ćete imati istu stalažu, garnituru ili sto kao i svaki drugi čovek u gradu. Zato umesto da se uklopite u jednoličnost i uniformnost mase, izaberite nameštaj po meri koji će biti unikatan i koji će oslikavati vašu filozofiju i životni stil.

Jedinstveno i neponovljivo

Jedan od naših najdražih projekata je upravo takav – unikatan i neponovljiv, čudan po izboru i materijala i boja. Klijenti su bili privatna lica, a njihova ideja je bila da se u centru grada osmisli vinarija koja će biti potpuno drugačija od svega već viđenog. Osim nameštaja po meri, za ovaj projekat radili smo i kompletan enterijer.

Namena lokala pre vinarije je bila prodavnica obuće koja je na sredini lokala imala velike stepenice ka magacinu. Upravo te stepenice su bile prvi problem na koji smo naišli, tako da je bilo potrebno njih smanjiti i sjediniti sa enterijerom. Takođe je trebalo naglasiti i osvetliti frontalni zid koji se prvi ugleda kada se uđe u enterijer. Kutije od čamovine su bile polazna tačka u izboru materijala, a kao totalna suprotnost njima dodat je farbani medijapan u sjaju koji podiže i osvežava ceo prostor. Kutije su poređane u različite ravni i svaka izbačena kutija predstavlja lampu za uvučenu policu ispod nje, a od nekih kutija su napravljene komode. Veliki komad medijapana koji je urađen kao pult u sebi sakriva kasu i kompjuter, tako da nista ne štrči od pulta.

Celokupan projekat koji je obuhvatao izradu nameštaja po meri, kao i uređenje enterijera, trajao je dva meseca. Zahvaljujući znanju i spretnosti našeg tima i ovaj projekat je realizovan u zadatom roku i u skladu sa budžetom, a zadovoljstvo klijenta se najbolje vidi kroz nastavak saradnje i kroz dalje preporuke.

 

Sviđa vam se projekat? Zapratite nas na Facebook-u za ostale projekte iz našeg portfolia za uredjenje stana, dizajn enterijera, kuhinje po meri i nameštaj po meri.

Datum

April 2014

Lokacija

Beograd

Klijent

Vinarija Buteljka

Usluga

Nameštaj po meri i uređenje enterijera

Date