@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top
Image Alt

Uređenje kancelarije – Lokal u Savadi

  /  Uređenje kancelarije – Lokal u Savadi

LOKAL U SAVADI

Uređenje enterijera kancelarije je bitno za svaki posao, kako zbog reprezentativnosti koja je usmerena prema klijentima, tako i zbog zaposlenih koji rade i provode veliki deo dana u tom prostoru. Loše uređen i nefunkcionalan radni prostor troši dragoceno vreme i stvara razne vrste problema koje često usporavaju i ometaju rad. Sa druge strane, dobro uređen enterijer kancelarije i funkcionalan radni prostor čini da zaposleni imaju više elana, energije, i što je najvažnije – više motivacije za rad.

 

Klijent za ovaj konkretan projekat na lokalu Savada je bilo pravno lice. Kancelarije su pravljene kao istureno odeljenje jedne firme, a glavni cilj je bio da se napravi prostor za tri radna mesta, ali, takođe, i da taj prostor bude svetao i moderan.

Jedna od želja klijenta je bila da se napravi jedna odvojena prostorija koja bi služila kao prostor za sastanke, a u toj prostoriji smo rešavali sistem grejanja i ventilacije. Kuhinju smo odvojili pregradnim zidom, a zatim je od jednog dela kupatila napravljen garderober. Naime, toalet se sastojao od dve prostorije; u jednoj je bio lavabo, a u drugoj wc šolja. Izmeštanjem lavaboa u prostoriju gde je već bila wc šolja dobili smo jednu slobodnu prostoriju i nju smo iskoristili za garderober, što se pokazala kao izuzetna zamisao.

 

Prednja zona je urađena u svetlim tonovima bele boje i na taj način smo vizuelno povećali čitav prostor, a dodavanjem sive i oker boje dobijen je zanimljiviji prostor živopisnog izgleda. Takođe, velike prozore od izloga smo iskoristili za postavljanje klupica za sedenje za klijente. Celokupan posao uređenja enterijera ovog lokala je završen za dva i po meseca.

 

Ako ste već uložili novac u neki posao, svaki centimetar poslovnog prostora vam mora biti važan. Treba uzeti u obzir i broj zaposlenih koje imate i isplanirati njihov radni prostor i položaj u kancelariji. Takođe, mora se osmisliti i optimalan prostor za kretanje, jer uski i zbijeni prostori ne prijaju ljudskoj psihi, a samim tim ni radnoj atmosferi. Uvek treba imati na umu da uređenje enterijera kancelarije ne znači jednostavno uneti sto i postaviti kompjuter, nego i milion drugih sitnih detalja koji vam nikad ne bi pali na pamet. Zato je uvek najbolje rešenje da se konsultujete sa dizajnerom enterijera koji vam može pomoći ne samo da uredite poslovni prostor, nego i da poboljšate poslovanje cele firme.

Date