@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Uređenje kancelarije – Rent a car kompanija

  /  Uređenje kancelarije – Rent a car kompanija

RENT-A-CAR LOKAL

Prilikom uređenja enterijera, a naročito poslovnog prostora, vrlo je korisno kada klijent ima barem okvirnu ideju i zamisao o tome kako njegov radni prostor treba da izgleda i funkcioniše. Investitor je u ovom projektu bilo pravno lice, odnosno rent-a-car agencija iz Beograda, a klijent je lično učestvovao u svakom segmentu projektovanja sa svojim idejama i preciznim zahtevima. Konkretno je znao tačan broj radnih mesta koje želi, namenu svakog radnog mesta, kancelarije za direktora itd. Njegov zahtev je, takođe, bio crn plafon i ciglice i to smo morali da ubacimo u enterijer što je trebalo da nam bude reper u daljem projektovanju.

Prvobitno je ovaj lokal bio čudnog oblika, sa jednim uskim a dugačkim delom bez osvetljenja. S obzirom da je to bilo najidealnije mesto za kancelariju morali smo da osmislimo kompletnu ventilaciju za taj prostor kao i sistem grejanja i hlađenja. Posto je plafon crn i išlo se na moderan industrijski stil, to smo sve iskoristili za provlačenje velikih cevi za ventilaciju koje smo ofarbali u crno, pa su tako i one postale deo plafona. Interesantna je i rasveta, jer smo postavljali šine sa reflektorima zakačene na sajle. Kompletno uređenje enterijera ovog lokala je urađeno za dva meseca.

Na primeru ovog projekta može se videti da je osvetljenje vrlo bitno u vašem poslovnom prostoru. Naime, loše i neadekvatno osvetljenje se često navodi kao najčešća greška pri uređenju enterijera. Iako, naravno, loše osvetljenje može biti stresno i frustrirajuće u kojoj god prostoriji da se nalazite, najproblematičnije je kada je u pitanju poslovni prostor. Štaviše, loše osvetljenje je jedan od vodećih problema koje zaposleni širom sveta navode prilikom iznošenja mišljenja o svom radnom okruženju. Takođe, morate obratiti pažnju i na pravilnu distribuciju svetla u kancelariji, jer je najbolje rešenje da kancelarija ili radni prostor bude uniformno, odnosno ravnomerno osvetljen. Ovde vam mogu biti od pomoći različiti tipovi osvetljenja, tako da pažljivo odaberite ono koje će vašem poslovnom prostoru, s obzirom na veličinu prostorija, boju zidova, pozicioniranje radnih stolova i kompjutera, najbolje odgovarati kako biste osigurali da vaši zaposleni srećni i motivisani pristupaju svakom novom danu.

Datum

Mart 2016

Lokacija

Novi Beograd

Klijent

Privatno lice

Usluga

Uređenje enterijera

Date