@2018. Select Theme All Rights Reserved.

top

Uređenje stana – 23. blok

  /  Uređenje stana – 23. blok

STAN U 23. BLOKU

Estetika i funkcionalnost u savršenom skladu

Ukoliko vam se dopada dizajn enterijera ovog stana, sigurno će vas zanimati detalji projekta i koncept uređenja. Ono što je bilo specifično za ovaj prostor je da su svi pregradni otvori i zidovi srušeni, a da je projektom predviđeno fenomenalno idejno rešenje koje je dovelo funkcionalnost na maksimalan nivo. Pregradni zidovi zamenjeni su sa dvostrano orijentisanim plakarima čime se postigla vizuelna barijera između zona, veći prostor za odlaganje i skladištenje stvari, ali i veći komfor trpezarije i kuhinje.

Sve za uređenje stana na jednom mestu

Nakon urađenog 3D modela, klijent je bio potpuno oduševljen idejnim rešenjem, tako da su građevinski radovi vrlo brzo otpočeli. Ovaj stan, kao i mnogi drugi iz našeg portfolija, rađen je po sistemu „ključ u ruke“. Od idejnog rešenja do stanovanja u ovom stanu prošlo je samo 4 meseca. Kompletni građevinski radovi, uz kompletnu promenu strukture stana i rušenja pregradnih zidova, kao i izrada celokupnog nameštaja i kuhinje urađeni su zahvaljujući uigranosti našeg tima u tako kratkom roku.

Izazov je najbolji pokretač

Nameštaj po meri je rađen od vrlo zahtevnih materijala, kao što su furnirani medijapan palisander i farbani medijapan, što je vrlo veliki izazov za naše stolare zbog završne obrade i sjaja. Međutim, nameštaj je upotpunio sve arhitektonske elemente ovog enterijera i istakao sve estetske prednosti. Jedna zanimljivost je vezana za kuhinju po meri, gde smo zbog pozicije prozora, aspirator morali da ugradimo u radnu ploču.

Moderno i rustično

Specifičnosti u ovom enterijeru se samo nižu. Naime, vrlo je interesantno kako je rešeno osvetljenje u stanu. Plafon je spušten u svim zonama stana i osvetljenje čine skrivene led trake u kockama i aluminijumskim profilima. Dnevna soba je oplemenjena dekorativnim kamenom sa dodatkom zida iza postavljenog ekrana televizora koji je rađen u molerskoj travertino tehnici. Kod uređenja stana najbolje je kad realizujete sve što ste zamislili i pritom postignete maksimalnu funkcionalnost. Prostor za život mora biti komforan, ali i estetski usklađen. Nemojte praviti kompromise oko uređenja stana, jer je to ptostor u kome treba najviše da uživate.

Datum

Avgust 2015

Lokacija

Beograd

Klijent

Privatno lice

Usluga

Uređenje stana

Date