• Telefon: (060) 7066 603
  • E-mail: office@bscentar.com
  • Radno vreme: 08:00-18:00

Nameštaj po meri za stan na Vidikovcu

namestaj po meri stan na vidikovcu 2
namestaj po meri stan na vidikovcu 3
namestaj po meri stan na vidikovcu 4
namestaj po meri stan na vidikovcu 5
namestaj po meri stan na vidikovcu 6
namestaj po meri stan na vidikovcu 10
namestaj po meri stan na vidikovcu 7
namestaj po meri stan na vidikovcu 11
namestaj po meri stan na vidikovcu 8
namestaj po meri stan na vidikovcu 9

Stan na Vidikovcu

DatumJanuar 2015
LokacijaVidikovac, Beograd
KlijentPrivatno lice
UslugaNameštaj po meri, kuhinje po meri

 

Nameštaj po meri je najidealnije rešenje za vaš dom

Slažete li se da je lutanje po salonima nameštaja može da bude vrlo zamorno? Mnogo komada u ponudi, a nijedan savršen za vaš prostor. Uvek neki centimetar fali ili se nijanse baš ne poklapaju najbolje, a vrlo često se desi da kada se vratite da pazarite neki komad, njega više nema i onda vam se ceo koncept enterijera menja. Zbog svega toga, najidealnije rešenje za uređenje enterijera može da bude nameštaj po meri.

Jedan od naših klijenata je to prepoznao i angažovao nas za opremanje svog stana u naselju Vidikovac. Jedini zahtev je bio da nameštaj po meri bude svetle boje i da ako se koristi drvo, tj. furnir, bude hrast. Sve je i realizovano kroz komade nameštaja koji potpuno odgovaraju prostoru i svaki slobodan kutak je iskorišćen funkcionalno.

Sklad, harmonija i najnoviji trend u dizajnu

To je glavna prednost nameštaja po meri. Sve se savršeno uklapa i pravi se baš za vas po unikatnim krojnim listama i dizajnu koji prati najnovije trendove u industriji. U ovom slučaju, najinteresantnije je što su se naši dizajneri nameštaja neposredno pre ulaska u ovaj projekat vratili sa sajma nameštaja u Milanu, tako da su najsvežije ideje bile primenjene odmah.

Pored izrade nameštaja po meri, kuhinja je bila još jedan od zahteva klijenata. Nakon uzimanja mera, napravili smo 3D model i klijent je u celosti prihvatio projekat. Prostor je savršeno iskorišćen i ova kuhinja po meri je dala jednu svetlu notu i svežinu celokupnom ambijentu. Kao deo enterijera kuhinje urađene su kombinovane otvorene police koje zajedno sa belim frontovima daju jednu dozu minimalizma i čistoće celokupnog prostora.

Maksimalno usklađeni elementi

Celokupan projekat koji je obuhvatao izradu dosta komada nameštaja po meri, kao i kuhinje, trajao je 45 dana. Za to vreme se izvršila i celokupna montaža, tako da je klijent za mesec i po dana imao kompletno opremljen enterijer. Nije bilo gubljenja vremena po salonima u beskonačnim potragama za pravim komadima nameštaja. Nameštajem po meri dobijate harmoničnost i maksimalnu usklađenost elemenata, tako da je boravak u takvom ambijentu ugodan i relaksirajući.

 

Sviđa vam se projekat? Zapratite nas na Facebook-u za ostale projekte iz našeg portfolia za uredjenje stana, dizajn enterijera, kuhinje po meri i nameštaj po meri.

 

Share: