• Telefon: (060) 7066 603
  • E-mail: office@bscentar.com
  • Radno vreme: 08:00-18:00

Uredjenje stana

UREDJENJE STANA

Svaki enterijer koji potpisujemo je prepoznatljiv i uspešno odražava vaš stil. U skladu sa vašim željama i vizijom prostora izrađujemo projekat za uredjenje stana koji će vaš stan učiniti jedinstvenim.

Da li SAMI možete da uredite prostor u kome živite?

Danas važi pravilo da se na internetu može naći rešenje za sve. Razni „uradi sam“ sadržaji su nam dostupni i bukvalno nas obučavaju da neke stvari, za koje su nam pre bili potrebni majstori, uradimo potpuno samostalno. Nude nam ideje i lako primenljive tehnike za uredjenje stana i to sve potpuno besplatno, tako da nema potrebe trošiti novac na angažovanje stručnjaka.

Međutim, informacija nije znanje (C. Carr). Šta ćete da radite ako imate stan od 30m2 ukupne površine i treba da uklopite funkcionalnost sa estetikom? Šta ćete sa potpornim stubovima ili kosim plafonima? Da li ste čuli za „psihologiju boja“? Kako ćete rešiti osvetljenje u prostoriji bez prozora? Da li znate kako da funkcionalno napravite sakrivene prostore za ostavu? Da li znate kako da uklopite komade nameštaja koje već imate sa novim? Da li imate pouzdane majstore za izvođenje radova i da li možete da uskladite njihove termine? Da li ste spremni za stalan nadzor i kontrolu svih procesa rada? Imate li vremena za sve to?

Uredjenje stana – investicija u budućnost

BS Centar najbolje razume vaše potrebe za uredjenje stana. Svaki enterijer koji potpisujemo je prepoznatljiv i uspešno odražava vaš stil. U skladu sa vašim željama i vizijom prostora izrađujemo projekat koji će vaš stan učiniti jedinstvenim. Naše arhitekte, imajući na umu vaš budžet i maksimalno poštujući vaše ideje predlažu vam najbolje rešenje i izrađuju projekat.

Nakon toga, BS Centar potpuno oprema vaš stan vrhunski kvalitetnim i ujedno funkcionalnim nameštajem, koji izrađujemo, prevozimo i montiramo. Pored standardne ponude nameštaja po meri, nudimo i mogućnost izrade nameštaja prema specijalnom projektu.

Uredjenje stana – od ideje do realizacije

Od početka do kraja ste uključeni u ceo proces uredjenja stana. Poštujemo vaše osobenosti i uključujemo ih u jedinstven ambijent koji će biti vaša oaza za uživanje i utočište od svih spoljnih uzročnika stresa.

Među našim projektima možete pronaći i tradicionalne i moderne linije, ali i one luksuzne koje ostavljaju bez daha svojim prestižom. Naši enterijeri su upečatljivi upravo zbog nameštaja koji izrađujemo od kvalitetnih materijala, najsavremenijim tehnologijama obrade, bojenja i lakiranja. Naši dizajneri posvećuju punu pažnju svakom komadu nameštaja, do najsitnijih detalja, što se kasnije preciznom montažom i realizuje u vašem novom enterijeru.

Pridružite se zadovoljnim klijentima BS Centra

Naša referentna lista za uredjenje stana i dizajn enterijera postaje sve duža iz meseca u mesec. Opremili smo mnoge ekskluzivne prostore, ambasade, predstavništva velikih kompanija, kao i mnoštvo privatnih stanova i kuća. Trudimo se da opravdamo poverenje naših klijenata i iznova nadmašimo njihova očekivanja. Naša najbolja preporuka za uredjenje stana su naši projekti. Preporuke su brzo stigle i do inostranstva, pa su nam angažovanjem ukazali čast klijenti iz Švajcarske, Britanije, Makedonije i Crne Gore.

Nadamo se da ste upravo vi naš sledeći klijent za uredjenje stana. Ako želite da uredite ili opremite svoj prostor, rado ćemo vas primiti u našim prostorijama u Zemunu gde možete da obavite konsultacije sa našim arhitektama za uredjenje stana ili oko izrade projekta ili pogledati ponudu nameštaja. Rado ćemo vam izaći u susret i doći na ugovorene konsultacije kada možemo odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice. Kontaktirajte nas već danas (office@bscentar.rs) i budite na korak bliže enterijeru iz snova!

Izvođenje radova

Preuzimamo celokupno izvođenje radova sa timom profesionalaca u skladu sa projektom, poštujući rokove i budžetska ograničenja.

Procena budžeta

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu tim BS Centra vam pri izradi idejnog rešenja radi vrlo preciznu procenu budžeta za uređenje enterijera.

Uspešni projekti

Uređivali smo ambasade, opremali smo poslovne prostore velikih kompanija, restorane, vinarije, hotele, javne objekte i ogroman broj privatnih domova.

Garancija kvaliteta

Celokupna ponuda nameštaja koja se izrađuje u radionici BS Centra ima garanciju u trajanju od dve godine.

Pouzdana preporuka

Naša najbolja preporuka su naši uspešni projekti. Trudimo se da opravdamo poverenje naših klijenata i iznova nadmašimo njihova očekivanja.

Stručne konsultacije

Iako niste sigurni u svoj izbor, mi smo tu da vas edukujemo, da vam pokažemo uzorke materijala i uputimo vas u karakteristike prostora.

Dizajn enterijera

BS Centar vam nudi profesionalne usluge projektovanja i dizajniranja enterijera. Naš tim vrhunskih arhitekata daje vam idejna rešenja za dizajn enterijera koja su u potpunosti u skladu sa vašim potrebama i budžetom. Najbolji enterijeri nastaju kada se iznese ideja, a rad na realizaciji prepusti stručnjacima.

Saznaj Više

Nameštaj po meri

Nameštaj po meri BS Centra nije samo nameštaj. Mi stvaramo ambijent gde su komadi nameštaja povezani sa celim prostorom. Naš nijedan proizvod nije isti. Svaki komad nameštaja iz naše radionice odlikuju linija, jednostavnost, vrhunski dizajn, udobnost i neprikosnoveni kvalitet.

Saznaj Više

Kuhinje po meri

Izaberite kuhinju po meri kakvu niko nema i koja u potpunosti prati sve vaše potrebe, bilo da živite u stanu ili kući. Konsultujte naše stručnjake oko dizajna i izrade kuhinja po meri i dobićete potpuno personalizovano rešenje. Kuhinje po meri BS Centra su unikatne, moderne, dobro organizovane i estetski lepe.

Saznaj Više

0

Uređena stana

0

m2 uređenog prostora

0

Godina rada

0

3D modela

Zainteresovani ste za uređenje stana?