• Telefon: (060) 7066 603
  • E-mail: office@bscentar.com
  • Radno vreme: 08:00-18:00

Zašto izabrati nas

Zašto izabrati nas

Rešili ste da uredite enterijer i prostor u kome živite ili radite? Verovatno ne znate odakle biste počeli, koji radovi se izvode pre nekih drugih, kako da iskoristite prostor na najbolji mogući način, gde da nabavite nameštaj koji niko nema i sl. Ako za uređenje enterijera želite dizajn koji će vas ostaviti bez daha, budite uvereni da će BS Centar nadmašiti vaša očekivanja. BS Centar enterijer vam je na usluzi sa svojim stručnim timom koji preuzima uredjenje stana, kuće, poslovnog prostora, kafića, restorana ili hotela – od poda do plafona, od zida do zida, od početka do kraja. Tu smo za: organizaciju prostora, projektovanje i inženjering, dizajn enterijera, izvođenje svih radova sa našim timom majstora iz svake oblasti (moleri, vodoinstalateri, električari, keramičari, stolari, gipsari), dizajn, izradu i montažu nameštaja po meri. Možete se osloniti na nas da ćemo poštovati rokove i vaše zahteve. Poverite nam dizajn svog enterijera i shvatićete da prostor nije samo nekretnina, već slika svega onoga što vi jeste.

6 RAZLOGA ZAŠTO IZABRATI NAS

Ključ u ruke

Dočekaće vas skockan enterijer, sa nameštajem baš po vašoj želji. Predajemo vam ključeve i tek kada vaše uživanje počne, naš posao je završen

Unikatno i neponovljivo

Naše radionice za izradu nameštaja i obradu materijala pružaju nam neograničene mogućnosti da se kreativno izrazimo kroz projekte i dizajn.

Dugogodišnje iskustvo

Da bismo ostvarili najbolji mogući krajnji rezultat i da biste vi bili potpuno zadovoljni, vrlo je bitno iskustvo u radu sa klijentima.

Bogat portfolio

Uređivali smo ambasade, opremali poslovne prostore i poslovnice, restorane, vinarije, hotele, javne objekte i ogroman broj privatnih domova.

Skladan tim

Sklad u našem odnosu, energija i entuzijazam su u direktnoj vezi sa vrhunskim rezultatima koje ostavljamo za sobom.

Stručne konsultacije

Naš tim vam je uvek na raspolaganju za sve neophodne stručne konsultacije pre same izrade projekta ili idejnog rešenja.

0

Urađenih projekata

0

Komada nameštaja

0

Godina rada

KLJUČ U RUKE - BRZO I EFIKASNO

Uopšte ne preterujemo kada vam kažemo da vam je dom i enterijer u sigurnim rukama. Kada nam kažete šta želite od prostora i koji su vaši zahtevi, predajte nam ključeve i nemojte da razmišljate ni o čemu. Nema stresa oko organizacije posla i usklađivanja majstora, niti potrebe da budete prisutni dok se radovi izvode. To sve preuzimamo mi. Dočekaće vas skockan enterijer, sa nameštajem kakav ste vi birali, kuhinja baš po vašem ukusu i kupatilo za uživanje. Predajemo vam ključeve i tek kada vaše uživanje počne, naš posao je završen.

Radionica za izradu nameštaja – unikatno i neponovljivo

Imamo mogućnost da odgovorimo svim vašim zahtevima po pitanju nameštaja. Ako želite komadni nameštaj ili nameštaj po meri za potpuno iskorišćen prostor, na pravom ste mestu. Naši pogoni za izradu nameštaja i obradu materijala pružaju nam neograničene mogućnosti da se kreativno izrazimo kroz projekte i dizajn enterijera. Naše redovne posete sajmovima u Milanu i Minhenu, osvežavaju naše komade novim trendovima i obezbeđuju nam prepoznatljivost i kvalitet. Iz naše ponude nameštaja po meri izdvajamo: kuhinje, plakare, krevete, spavaće sobe, natkasne, komode, kupatilski nameštaj, trpezarijske stolove, unutrašnja vrata, paravane, TV komode, biblioteke, kupatila, i dr. i to sve unikatno i neponovljivo!

Dugogodišnje iskustvo – nega kvaliteta

Tokom svih ovih godina, svedoci smo da je najbolja preporuka za rad ostvaren kvalitet. U ovom poslu, neobično je bitno iskustvo u radu sa klijentima, kako bismo ostvarili najbolji mogući krajnji rezultat i da biste vi bili potpuno zadovoljni svojim enterijerom. Pošto BS Centar enterijer nudi usluge projektovanja i dizajna enterijera, ali i nameštaj izrađen u skladu sa vašim željama i potrebama, možemo da kažemo da smo spojili sve neophodne elemente za oplemenjivanje životnih prostora. Naše iskustvo i profesionalizam su vam u potpunosti na raspolaganju!

Bogat portfolio – enterijeri vredni divljenja

Još od 2008. godine, kada smo počeli realizaciju svog sna, ne stajemo sa uspešnim projektima, sa ciljem da unapredimo kvalitet života svih naših klijenata. Naša poslovna filozofija je da budemo SAVRŠENI – u dizajnu, razvoju, primeni novih materijala, inovacijama, usavršavanju, kontroli kvaliteta, kao i u harmonizaciji svih ovih elemenata. Enterijeri koje smo radili su vredni divljenja. Uređivali smo ambasade, opremali smo poslovne prostore i poslovnice velikih kompanija, restorane, vinarije, hotele, konferencijske sale, javne objekte i ogroman broj privatnih domova i enterijera.

Skladan tim – vrhunski rezultati na terenu

Kvalitet našeg posla u potpunosti zavisi od našeg tima. Sklad u našem odnosu, energija i entuzijazam su u direktnoj vezi sa vrhunskim rezultatima koje ostavljamo za sobom. Naše znanje, iskustvo i profesionalizam, kao i mreža poslovnih saradnika i kontakata, predstavljaju naš poslovni uspeh. Naše arhitekte prilagođavaju enterijer vašim potrebama, sa ciljem da oni izgledaju onako kako ste zamislili. Vešti majstori BS Centra posvećuju punu pažnju svakom aspektu radova koji se izvode u vašem prostoru, kao i svakom komadu nameštaja koji izrađujemo u sopstvenoj proizvodnji. Vaš novi enterijer odisaće skladom u kome naš tim funkcioniše već godinama!

Dizajn enterijera

BS Centar vam nudi profesionalne usluge projektovanja i dizajniranja enterijera. Naš tim vrhunskih arhitekata daje vam idejna rešenja za dizajn enterijera koja su u potpunosti u skladu sa vašim potrebama i budžetom. Najbolji enterijeri nastaju kada se iznese ideja i zamisao, a rad na realizaciji prepusti stručnjacima.

Saznaj Više

Uredjenje stana

U skladu sa vašim željama i vizijom prostora izrađujemo projekat koji će vaš stan učiniti jedinstvenim. Naše arhitekte vam predlažu najbolje idejno rešenje, nakon čega tim BS Centra potpuno uređuje vaš stan, preuzimajući kompletno izvođenje radova, kao i opremanje kvalitetnim i funkcionalnim nameštajem.

Saznaj Više

Nameštaj po meri

Nameštaj po meri BS Centra nije samo nameštaj. Mi stvaramo ambijent gde su komadi nameštaja povezani sa celim prostorom. Naš nijedan proizvod nije isti. Svaki komad nameštaja iz naše radionice odlikuju linija, jednostavnost, funkcionalnost, vrhunski dizajn, udobnost i neprikosnoveni kvalitet.

Saznaj Više

Kuhinje po meri

Izaberite kuhinju po meri kakvu niko nema i koja u potpunosti prati sve vaše potrebe, bilo da živite u stanu ili kući. Konsultujte naše stručnjake oko dizajna i izrade kuhinja po meri i dobićete potpuno personalizovano rešenje. Kuhinje po meri BS Centra su unikatne, moderne, dobro organizovane i estetski lepe.

Saznaj Više

Želite da zakažete konsultacije sa nama?